Ngelmu dagang

miturut simbah:
wong dagang kui kudu wani ‘tuna sathak bathi sanak’ …
bathi sithik ora papa, asal bisa nambah dulur lan akeh kancane.
ben warunge payu, dodolan aja larang2 sing marai wong kapok belanja ning warungmu

—–
bathi sithik nanging lancar duite ra nganggo diutang …

Pos ini dipublikasikan di Simbah dan tag , , , , . Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s