Arsip Kategori: Guyonan

Beda Cewek dengan Cowok

telpon di siang hari cewek: hallooo, sayang. apa kabar? cowok: baik cewek: udah makan belum, sayang? cowok: udah cewek: makan siang ama siapa aja? dimana? cowok: ama si putri. berdua aja. di resto ANU cewek: hmm … (cemburu karena si … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di GADO-GADO, Guyonan | Tag , | 1 Komentar

Babi itu hukumnya haram!

Babi haram! Punya gue yang halal … Diambil dari: Piggy banks scandal Irma R. Damayanti, The Jakarta Post, Jakarta | Sat, 07/03/2010 12:09 PM http://www.thejakartapost.com/news/2010/07/03/piggy-banks-scandal.html

Dipublikasi di Guyonan | Tag , , , , , , | 1 Komentar

Awas, Efek Obat Kuat Bagi Pria

Konon, suatu hari Denmas Kampret sedang jalan-jalan sore sambil cuci mata di kota. Harap maklum, hal ini dilakukan setelah mendengar nasehat dari orang pinter karena Denmas Kampret sedang terjangkit penyakit mata belek. Kata si orang pinter, biar cepat sembuh ya … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Guyonan | Tag , , | Meninggalkan komentar

urip kui kudu sabar

[cangkrukan ning pos ronda] kang gudel: pakdhe, urip kok angel bgt. sengsoro terus, kpn iso ngeroso penak? … pakdhe kalong: sing sabar, thole. Gusti Pangeran kui kuwoso lan ngerteni kabeh kahanan. mungkin wae, Gusti Pangeran ngerteni nek koe rung iso … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Guyonan | Meninggalkan komentar

Calon Pegawe Ayu

Ana sawijining calon pegawe ayu, lagi diwawancara … Boss: Bener, apa sing kok tulis ana surat lamaranmu iki? … Calon Pegawe Ayu: Ingkang pundi, Pak?” … Boss: Awakmu nulis yen gelem ora digaji … Calon Pegawe Ayu: Inggih, leres … … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Guyonan | Tag , , , | Meninggalkan komentar

Simbah Gerah

Nderekke simbah neng dokter Dokter: “Sing diraoske napa mbah”…. Simbah : “Weteng kula raose kembung pun pinten2 dinten, mboten doyan neda, kalih boyoke kok pegel2, nyuwun suntik pak dokter…..” Dokter : “Lha nek tindak wingking (BAB) pripun.? Simbah : “Nggih … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Guyonan | Tag , , , | Meninggalkan komentar

blonjo kanggo bojo

“Bojoku njaluk dhuwit terus” sambate salah sijining wong lanang marang kancane. “Minggu kepungkur, dhweke njaluk Rp 1 yuta, dina sakdurunge, dheweke njaluk Rp 500 ewu. Mau esuk, dheweke njaluk Rp 700 ewu” “Ueedannn…” kandhane kancane, “Dinggo apa wae dhuwit kuwi” … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Guyonan | Tag , , , , | Meninggalkan komentar