Arsip Kategori: Simbah

Ngelmu dagang

miturut simbah: wong dagang kui kudu wani ‘tuna sathak bathi sanak’ … bathi sithik ora papa, asal bisa nambah dulur lan akeh kancane. ben warunge payu, dodolan aja larang2 sing marai wong kapok belanja ning warungmu —– bathi sithik nanging … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Simbah | Tag , , , , | Meninggalkan komentar