Arsip Tag: jawa

Pentas Seni Dies Natalis 46 ISI Ska, Juli 2010

Kamis, 8 Jul, 19.30-21.30 WIB, Tari oleh Tenaga Laboran, Pendapa Jumat, 9 Jul, 19.30-22.00 WIB, Drama Wayang Bhs. Ind., Teater Besar Jumat, 9 Jul, 19.30-22.00 WIB, Klenengan Pujangga Laras, Pendapa Minggu, 11 Jul, 19.30-selesai, Karawitan Minnesota USA, Pendapa Senin, 12 … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di AGENDA ACARA | Tag , , , | Meninggalkan komentar

Agenda Klenengan Pujangga Laras

Schedule for Pujangga Laras this month: 9 July, pendhopo ISI, as part of Dies Natalis, 20:00-02:00 wibb Karawitan Pujangga Laras, gendhing planned by Bp. Suraji and Bp. Sukamso 19 July, pendhopo SMKI, 10th anniversary of Pujangga Laras: 09:00-16:00 wibb, Karawitan … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di AGENDA ACARA | Tag , , , | 3 Komentar

besok, suatu saat, si thole mau pacaran and ngapel

[MBAYANGKE] besok 10th lg, malming, si thole ngomong: ayah, minta duit … aku: buat apaan? … si thole: ini kan malming, ya mau NGAPEL. pacaran getoo loh. aku mo nonton pilem ama SI CANTIK, pulangnya makan di resto ANU … … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Aku dan si Thole | Tag , , , , , , , , | Meninggalkan komentar

Ngelmu dagang

miturut simbah: wong dagang kui kudu wani ‘tuna sathak bathi sanak’ … bathi sithik ora papa, asal bisa nambah dulur lan akeh kancane. ben warunge payu, dodolan aja larang2 sing marai wong kapok belanja ning warungmu —– bathi sithik nanging … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Simbah | Tag , , , , | Meninggalkan komentar

blonjo kanggo bojo

“Bojoku njaluk dhuwit terus” sambate salah sijining wong lanang marang kancane. “Minggu kepungkur, dhweke njaluk Rp 1 yuta, dina sakdurunge, dheweke njaluk Rp 500 ewu. Mau esuk, dheweke njaluk Rp 700 ewu” “Ueedannn…” kandhane kancane, “Dinggo apa wae dhuwit kuwi” … Baca lebih lanjut

Dipublikasi di Guyonan | Tag , , , , | Meninggalkan komentar