blonjo kanggo bojo

“Bojoku njaluk dhuwit terus” sambate salah sijining wong lanang marang kancane. “Minggu kepungkur, dhweke njaluk Rp 1 yuta, dina sakdurunge, dheweke njaluk Rp 500 ewu. Mau esuk, dheweke njaluk Rp 700 ewu”
“Ueedannn…” kandhane kancane, “Dinggo apa wae dhuwit kuwi”
wong lanang kuwi mangsuli :”Embuh, aku ora ngerti…, wong aku ya ora tau menehi penjaluke”

[copas ature bopo Herry Djoko Susilo]

Pos ini dipublikasikan di Guyonan dan tag , , , , . Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s